Adapazarı – Batman Tren Seferleri

Anasayfa » Adapazarı – Batman Tren Seferleri

tren saatleri TCDD İşletmesi size en iyi Adapazarı – Batman Tren Seferleri, saatleri ve bilet fiyatlarını bulmanızı sağlar. Garlar arası sadece 1399 km gibi uzun bir mesafedir. Böylelikle tren yolculuğu saatlerini kolayca planlayabilir ve tren biletinizi satın alabilirsiniz.

Adapazarı – Batman Arası Tren Var mı?

Henüz Adapazarı – Batman arası direkt çalışan Ekspres sefer bulunmamaktadır. Ancak, seyahate Sakarya Arifiye garından başlanıp devamında Ankara garında aktarma yaparak tren seyahati yapılabilir. Adapazarı tren sefer saatleri ise, Türkiye’nin en iyi raylı sistem firması olan TCDD tarafından sağlanmaktadır.

Adapazarı – Batman Tren Bileti Ne kadar?

Ekonomi sınıfından business biletlere, bütçenize en uygun bileti TCDD Tren bileti al linkinden temin edebilirsiniz.

ADAPAZARI – BATMAN YOLCULUK BİLGİLERİ
Garlar arası mesafe kaç km?1399 km
İstasyonlar arası kaç saat sürer?14 saat 24 dakika
Tren bileti nereden alınır?Tren Bileti Al
Adapazarı Gar Telefonu(0264) 277 37 00

Batman şehrine tren yolculuğu iki şehir arasındaki ulaşım araçlarından en uygun fiyatlı olanıdır. Aynı zamanda güvenli ve rahat bir yolculuk sunar.

TCDD İşletmesindeki Diğer Tren Seferleri

Adapazarı – Batman Tren Yolculuğu

Bölgesel Trenler ile tren yolculuğu, Batman şehir merkezine varmanın ve şehirde daha fazla zaman geçirmenin harika bir yoludur. Şehre normal veya yüksek hızlı trenle gitmeyi planlıyorsanız, yolculuğunuz boyunca seyredeceğiniz güzel manzaraları çok seveceksiniz.

Ayrıca Batman Garına yapılan tren yolculuğu karbon salınımı emisyon değerleri açısından oldukça düşüktür. Bu da doğaya karşı daha az zarar demektir.

Adapazarı – Batman arası çalışan tren seferleri ve saatleri ile ilgili güncel bilgilere TCDD sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir